Hrací automaty vám pomohou vydělat třeba na novou sedačku

V dnešním článku trochu odbočíme od nábytku a designu bydlení. Dáme vám totiž tip, jak si můžete nějakou tu korunu, například na nový nábytek vydělat a nemuset vytáhnout ani paty z domu. Jedná se o hraní v casinu. Vyzkoušet můžete například automaty. Je jasné, že k výhře budete potřebovat hlavně štěstí, ale proč to nezkusit? Než se do toho pustíte, řekneme si něco málo o tom, jaké druhy existují a jaká je jejich historie.

K nejběžnějším druhům automatů patří:

  1. Klasické – ačkoliv mají starou old school podobu jsou tyto tříválcové automaty plně digitální s tou nejnovější technologií. Ideální pro všechny milovníky staré klasiky.
  2. Video automaty – propracovaná grafika 5, 7 i 9 válcového automaty, který připomíná spíše hru na playstationu.
  3. 3D automaty – velmi podobné svým vzhledem video automatům, ale jak už název vypovídá, vše se odehrává v 3D realitě.
  4. Progresivní automaty – oblíbené především v zahraničí. Podstatou je, že se objem všech sázek sčítá a vytváří obrovský jackpot.

První automat byl vyroben v San Franciscu

Než se casino automaty zdarma začali hrát na internetu online, byla k tomu od jejich stvoření dlouhá cesta. První automat „sestavil“ v San Franciscu August Frey. Měl tři otáčející se válce s různými symboly a zvonky. Princip výhry je takový jaký možná znáte i dnes. Výhra padne, pokud se stejné symboly sejdou v jedné řadě. To vše se odehrávalo na přelomu 20. století. Největší boom však tato hra získala až s nástupem video automatů v 70. letech. Ty nemají žádné mechanické válce, ale jsou založeny na počítačovém programu. Tím pádem mají více výherních linií i symbolů. Výhodou je, že vzrůstá možnost větších sázek a větších jackpotů.

Dnešní internetová doba nabízí možnost hrát automaty zdarma kdykoliv a vlastně i kdekoliv. Stačí mít po ruce počítač, tablet nebo mobil s internetovým připojením. Zkuste štěstí i vy a za výhru si kupte, přesně to, po čem toužíte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *