Srovnání TOP 5 kancelářských stolů do 10 tisíc

Nepodceňte výběr

Potřebujete stůl do své kanceláře? Nechte si poradit s výběrem toho pravého stolu do kanceláře, která Vám bude zpříjemňovat práci.

Pro Vás jsme vybrali ty nejlepší kancelářské stoly z nejlepších a nejkvalitnějších. Zároveň jsme vyhledali jejich klady a zápory, tudíž konečné rozhodnutí je pouze na Vás.

 

 

1. Psací stůl jádrový buk 

Cena: 6490 Kč

Rozměry stolu 140 x 70cm a výška 74 cm. Stůl je vyroben z masivního buku, tloušťka desek je 2,5 cm a nohy mají rozměr 7×7 cm.  Mezi jeho největší klady patří jeho robustný konstrukce, která zajišťuje dokonalou stabilitu a vysokou nosnost. Má velmi příjemný design, který se hodí do každé kanceláře nebo i dětského pokoje.  Mezi zápory považuji za podstatné, že součástí stolu není žádný úložný prostor. To není nijak výrazný nedostatek, protože není problém dodat menší šuplíky pod stůl či jinak řešený úložný prostor vedle stolu. 

2. Psací stůl masiv – divoký dub

Cena: 7700 Kč

Rozměry stolu 140 x 70cm a výška 74 cm. Stůl je kompletně vyroben z masivního dubu. Tloušťka masivních desek je 2,5 cm.  Mezi největší klady patří stabilní konstrukce a také povrch je upraven voskovou politurou. Voskovou politura zajišťuje nábytku velmi dlouhou životnost. Opět u stolu chybí úložný prostor, který by mohl být potřeba, ale je to jediný zápor, který stůl má.

 3. Rohový psací stůl Neston

Cena: 7990 Kč

Délka stolu 144 cm, výška 75 cm, hloubka 145 cm. Stůl krásně vyplní rohový prázdný prostor a zároveň má v sobě zakomponovaný dostatek úložného prostoru. S decentní bílou barvou obohatí Váš design v kanceláři či doma. Vše je provedeno ve skandinávském stylu. Mezi jeho nevýhody patří materiál, z kterého je vyroben. Z masivního dubu jsou pouze nohy a rukojeti stolu. Korpus stolu je z LTD a přední čela šuplíku MDF.  

4. Psací stůl Indiana 

Cena: 8446 Kč

Šířka stolu je 140 cm, výška 78 cm, hloubka 65 cm a váha je 70,15 kg. Stůl je v klasickém stylu divokého západu, obohacené o kovové cvočky a ozdobné kování. Úložný prostor je součástí prostorné pracovní desky, pod kterou je výsuvná police na klávesnici. Bohužel je vyroben z dřevotřískové desky s fólií finish, ale vrchní deska je z desky MDF s fólií proti poškrábání. Rozhodně, ale není konstrukce tolik stabilní jako z masivního dubu či buku.

5. PC stůl lakovaný

Cena: 5999 Kč

Šírka stolu 137 cm, hloubka 62 cm a výška 73 cm, hmotnost 29 kg. Stůl je vyroben z masivu a celý jeho povrch je lakovaný. Stůl má dostatečný úložný prostor řešený v podobě šuplíků a poliček. Mezi nevýhody se v první řadě řadí lehce poškrabatelný povrch. Velikost stolu je menší než ostatní zmiňované stoly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *